Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın korumalığını yapmak

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak yaşam sevincinin geri geleceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, prestij kaybı yaşanacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda bazı sürprizlerle ya da bazı alanlarda yavaşlanılmasını gerektiren düzeltmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada başbakana korumalık yapmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine yorulur.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın korumasını görmek çok başarılı işlere imza atacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, yanlış yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın koruması olmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı işlere girileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan koruması olmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada korumalık yapmak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Rüyada kömür koru görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada koruma olmak daha fazla yakınlaşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments