Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara koru görmek

Rüyada sigara koru görmek

Rüyada sigara koru görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, büyük paralara sahip olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, desteksiz kalacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sigara koru gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Rüyada sigara koru görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet eder.

Rüyada başbakan koruması olmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koruma olduğunu görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakana korumalık yapmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ağız tadının bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koruma görmek geçiminin yerinde olacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, yetki sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada koruma olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada koru görmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada ateş koru görmek işinin başından ayrılmayacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments