Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakana korumalık yapmak

Rüyada başbakana korumalık yapmak

Rüyada başbakana korumalık yapmak hiç istemediği işlere gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başbakana korumalık yapmak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak imkânlarının azalacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakana korumalık yapmak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada başbakan koruması olmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın korumasını görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın koruması olmak onlara sanat öğreteceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada korumalık yapmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ateş koru görmek sıkıntıdan kurtulacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada koruyucu köpek görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments