Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak

Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak

Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakana korumalık yapmak borçlarını kolayca ödeyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada koruma görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına rivayet eder.

Rüyada korumalık yapmak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, maddi güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın korumasını görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada koruyucu melek görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Rüyada odun koru görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada koruyan köpek görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments