Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korumalık yapmak

Rüyada korumalık yapmak

Rüyada korumalık yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada korumalık yapmak gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada korumalık yapmak belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada başbakana korumalık yapmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, geriye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok zarar göreceğine delalettir.

Rüyada koruma görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, asla harama bulaşmayacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada ateş koru görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada koruyan köpek görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın korumasını görmek sıkılacağı bir haber almaya, çok büyük menfaatler kazanacağına, borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada koruma olduğunu görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments