Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür koru görmek

Rüyada kömür koru görmek

Rüyada kömür koru görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada kömür koru gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Rüyada kömür koru görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada koruyucu köpek görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada koruma görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koruma olduğunu görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada koruyan köpek görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada odun koru görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakan koruması olmak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments