Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koruma olmak

Rüyada koruma olmak

Rüyada koruma olmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, haneye nifak gireceğine, kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, şifa edineceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet eder.

Rüyada koruma olmak gördüyseniz:

  • Olaylar canlanabilir.

Rüyada başbakanın koruması olmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada koru görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Rüyada odun koru görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara koru görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada koruma olmak hayattan yana umudunun kırılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada koruyan köpek görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini korumaya çalışmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments