Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın hanımını görmek

Rüyada başbakanın hanımını görmek

Rüyada başbakanın hanımını görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet eder.

Rüyada başbakanın hanımını gördüyseniz:

  • Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Rüyada başbakan hanımını görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada başbakan hanımı görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın hanımını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada başbakan ve hanımını görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek onlar için çabalayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada hanımının avret yerini görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımla tartışmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments