Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan ve hanımını görmek

Rüyada başbakan ve hanımını görmek

Rüyada başbakan ve hanımını görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulur.

Rüyada başbakan ve hanımını gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada başbakan ve hanımını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başbakanın hanımını görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, dolayısıyla geleceğine işaret eder.

Rüyada başbakan hanımını görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada başbakan hanımı görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımla konuşmak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, insanların alım gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek ihanete uğrayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sevinç gözyaşları dökmeye alamet etmektedir.

Rüyada kardeş hanımı görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments