Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan hanımı görmek

Rüyada başbakan hanımı görmek

Rüyada başbakan hanımı görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan hanımı gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada başbakan ve hanımını görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada başbakan hanımı görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada başbakan hanımını görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın hanımını görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada hanım sahabe görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulur.

Rüyada hanımını kaybetmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanımıyla kavga etmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada hanımla konuşmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments