Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımının avret yerini görmek

Rüyada hanımının avret yerini görmek

Rüyada hanımının avret yerini görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, manevi mutluluğu tadacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanımının avret yerini gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Rüyada hanımının avret yerini görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin avret yerini görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin avret yerini görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada avret yeri görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, dertlerine derman arayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının avret yerini görmek kendi şansını kendi yaratacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet eder.

Rüyada kadının avret yerini yalamak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments