Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan hanımını görmek

Rüyada başbakan hanımını görmek

Rüyada başbakan hanımını görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, hayırlı ve güzel olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan hanımını gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Rüyada başbakan hanımı görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada başbakanın hanımını görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, elinin kolunun bağlanacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başbakan ve hanımını görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işarettir.

Rüyada başbakan hanımını görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımının doğurduğunu görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine yorulur.

Rüyada amca hanımını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet eder.

Rüyada patron hanımı görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, günah işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada amca hanımı görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments