Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hanımıyla evlenmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hanımıyla tekrar evlenmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi hanımıyla evlenmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada hanımının evlendiğini görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hanımını görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, güç alacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada hanımla konuşmak uğranılan zararın telafi edileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments