Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın elini tutmak

Rüyada başbakanın elini tutmak

Rüyada başbakanın elini tutmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, canla başla çalışacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada başbakanın elini tutmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakan eli tutmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın elinden tutmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın ceketini tutmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın eline su dökmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın elini öptüğünü görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakan elini sıkmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments