Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan eli tutmak

Rüyada başbakan eli tutmak

Rüyada başbakan eli tutmak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, hastalığın biteceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına inanılır.

Rüyada başbakan eli tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya evliliğiniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada başbakanın elini tutmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işarettir.

Rüyada başbakan eli tutmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın elinden tutmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın ceketini tutmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, rahatın kaçacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Rüyada başbakanla el ele tutuşmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın elini sıktığını görmek söz sahibi olacağına, önünü göremez olacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada başbakanın elini sıkmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments