Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın elinden tutmak

Rüyada başbakanın elinden tutmak

Rüyada başbakanın elinden tutmak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, makama ve rızka sahip olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın elinden tutmak gördüyseniz:

  • Ev, aile veya gayrimenkulle ilgili konularda atacağınız adımların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada başbakanın elinden tutmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın elinden yemek yemek daha zengin hale geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini elinden tutmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada evliyanın elinden tutmak atılan adımların zarar vereceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, ruhen güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun elinden tutmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, diplomalı kimse olacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan elinden tutmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, büyük bir makama geleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada çocuğun elinden tutmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin elinden tutmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments