Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın ceketini tutmak

Rüyada başbakanın ceketini tutmak

Rüyada başbakanın ceketini tutmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, zor durumda bırakacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalet eder.

Rüyada başbakanın ceketini tutmak gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada başbakanın ceketini tutmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yağmur yağmamasına delalet eder.

Rüyada ceket tutmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada başbakan eli tutmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın elinden tutmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanın elini tutmak iyi bir kariyer edineceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceket hırka görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Rüyada cekete düğme dikmek hile ile mal elde edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babaya ceket giydirmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments