Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın elini öptüğünü görmek

Rüyada başbakanın elini öptüğünü görmek

Rüyada başbakanın elini öptüğünü görmek işlerinin çok açılacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, her zaman neşeli olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın elini öptüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal konular gerilim nedeni olabilir.

Rüyada başbakanın elini görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerin de yolunda gideceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada başbakanla el sıkışmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakan elini sıkmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, donanımlı kılacağına, aydınlanacağına delalet eder.

Rüyada başbakan eli tutmak sıhhat kazanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın elini tutmak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine işaret eder.

Rüyada başbakan el sıkışmak onu doyasıya yaşayacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanı elini öpmek sıkıntısının biteceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, insanları sakinleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments