Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı elini öpmek

Rüyada başbakanı elini öpmek

Rüyada başbakanı elini öpmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, variyetini çoğaltacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanı elini öpmek gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda hızlı adımlar atıyorsunuz.

Rüyada başbakanın elini öpmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada başbakan eli öpmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada başbakanı elini öpmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanı öpmek ruh sağlığının bozulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalet eder.

Rüyada başbakan öpmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, umutlarının kırılacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın eline su dökmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada başbakan el sıkışmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada başbakanın elini sıktığını görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments