Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın elini görmek

Rüyada başbakanın elini görmek

Rüyada başbakanın elini görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın elini gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Rüyada başbakanın elini tutmak yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada başbakan eli öpmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, belaya ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın elini sıkmak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakana el sallamak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın elini sıktığını görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada başbakanın eline su dökmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Rüyada başbakanın elini öpmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla el sıkışmak dik durmaya çalışacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments