Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeş hanımı görmek

Rüyada kardeş hanımı görmek

Rüyada kardeş hanımı görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kardeş hanımı gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Rüyada kardeş hanımı görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet eder.

Rüyada kardeşin hanımını görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin hanımını görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dayı hanımını görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada hanımını aldatmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, batıl amele rivayet eder.

Rüyada hanımını öldürmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, şansın kaçacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işarettir.

Rüyada hanım görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada hanımının kaçtığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments