Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek

Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek

Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada hanımının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Cesaretli davranmanız durumunda ödüller geliyor.

Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek rahat erileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada amca hanımını görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine yorulur.

Rüyada hanımına kızmak yaşama hevesinden olacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, merdiven atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Rüyada hanımının aldattığını görmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek gönlündeki gibi sevileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada başbakan ve hanımını görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments