Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada hanımının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Rüyada hanımı hamile görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımını hamile görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, hem eğleneceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işaret eder.

Rüyada komşunun hanımını görmek elde bulunan imkânların artacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Rüyada hanımın öldüğünü görmek onu yalnız bırakmayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, mutsuz ve hasta olacağına inanılır.

Rüyada hanımının aldattığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Rüyada hanımı dövmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments