Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımla konuşmak

Rüyada hanımla konuşmak

Rüyada hanımla konuşmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada hanımla konuşmak gördüyseniz:

  • Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri bir arada nelerin tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Rüyada hanımla konuşmak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, daima afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakan ve hanımını görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımını zina ederken görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hanımının doğurduğunu görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımının aldattığını görmek kadim dostlar edineceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments