Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanım sahabe görmek

Rüyada hanım sahabe görmek

Rüyada hanım sahabe görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada hanım sahabe gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Rüyada hanım sahabe görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın sahabe görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, manevi olarak da yıpranacağına, aksiliklerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sahabe ismi duymak hayırlı işlere girileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada sahabeler görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine inanılır.

Rüyada kendini sahabe olarak görmek işinin aksayacağına, feraha ermeye, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada sahabe kabri görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada sahabe görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahabe türbesi görmek ortaklarla aranın bozulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments