Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımıyla kavga etmek

Rüyada hanımıyla kavga etmek

Rüyada hanımıyla kavga etmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bir konuda destek alacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada hanımla kavga etmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada hanımıyla kavga etmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet eder.

Rüyada hanımını bıyıklı görmek kazancın gittikçe artacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada hanımla tartışmak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayımın hanımını görmek büyük sorunlar yaşanacağına, iyi anlaşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek farklı şeyler deneyeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada amca hanımını görmek ayrıcalık elde edeceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments