Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını kaybetmek

Rüyada hanımını kaybetmek

Rüyada hanımını kaybetmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret eder.

Rüyada hanımını kaybetmek gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Rüyada hanımını kaybetmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada patronun hanımını görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işarettir.

Rüyada hanımıyla tekrar evlenmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi hanımını görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımını hamile görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada patron hanımı görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, her zaman sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımı dövmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments