Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla el sıkışmak

Rüyada kızla el sıkışmak

Rüyada kızla el sıkışmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmeyin.

Rüyada kızla el sıkışmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalettir.

Rüyada el sıkıştığını görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanla el sıkışmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, onun zamanını çalacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eli sıkışmak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada el sıkışmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yeni insanlarla tanışacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hem eğleneceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla el sıkışmak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments