Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze kına sürmek

Rüyada yüze kına sürmek

Rüyada yüze kına sürmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yüze kına sürmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada yüzüne kına sürmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze kına sürmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada saçını kına sürmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına işaret etmektedir.

Rüyada başına kına sürmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına eline sürmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Rüyada birinin eline kına sürmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada başa kına sürmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarına kına sürmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments