Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmakta yara görmek

Rüyada baş parmakta yara görmek

Rüyada baş parmakta yara görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş parmakta yara gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Rüyada baş parmakta yara görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek renk ve eğlence geleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine inanılır.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağında yara görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada parmağında yara görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına alamet eder.

Rüyada parmakta yara görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmak yarası görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada parmaklarda yara görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments