Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarda yara görmek

Rüyada parmaklarda yara görmek

Rüyada parmaklarda yara görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada parmaklarda yara gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Rüyada parmakta yara görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet eder.

Rüyada baş parmakta yara görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, malına gelecek zarara inanılır.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca yorulur.

Rüyada ayak parmağında yara görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarda yara görmek kendi işine sahip olacağına, istediği oranda da eğleneceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada parmağından yaralanmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine tabir olunur.

Rüyada işaret parmağında yara görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments