Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak yarası görmek

Rüyada parmak yarası görmek

Rüyada parmak yarası görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, güzel günler için yaşayacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada parmak yarası gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalardan öğreneceğiniz şeyler var.

Rüyada parmağından yaralanmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada parmak yarası görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada baş parmakta yara görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağında yara görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine inanılır.

Rüyada parmaklarda yara görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada parmak yara görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yeni bir çevre edinileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına inanılır.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments