Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında yara görmek

Rüyada parmağında yara görmek

Rüyada parmağında yara görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada parmağında yara gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada işaret parmağında yara görmek mutluluğunun büyüyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağında yara görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada baş parmakta yara görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, önünün açılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakta yara görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak yarası görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada parmaklarda yara görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments