Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmaklarında yara görmek

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, variyetini çoğaltacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarında yara gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada ayak parmağında yara görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulur.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağında yara görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmakta yara görmek başarısızlığa düşeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada parmak yarası görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, günahtan temizlenmeye tabir olunur.

Rüyada işaret parmağında yara görmek ev içinde mutluluğun artacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmakta yara görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, imkânların çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments