Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta yara görmek

Rüyada parmakta yara görmek

Rüyada parmakta yara görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, maddi zararın büyük olacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, işinde büyük başarılar alacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakta yara gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Rüyada parmakta yara görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağından yaralanmak evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada baş parmakta yara görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, işini layığı ile yerine getireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada parmak yarası görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarda yara görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, tatsızlıkların aşılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments