Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının yaralandığını görmek

Rüyada parmağının yaralandığını görmek

Rüyada parmağının yaralandığını görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının yaralandığını gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada parmaklarda yara görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada baş parmakta yara görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada parmakta yara görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağında yara görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağında yara görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada parmağından yaralanmak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, geçiminin zor hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Abdulselam kılıç

Rüyada bi parkta 2 sefer sağ ayak orta parmagimdan çiviye takılarak yaralandım ama kanama hiç olmadı kupkuruydun sonra parktan giderken eski patronlarımı gördüm

İBRAHİM HALİL GÜL

Bi anda sol elimin yüzük parmağında tam olarak yüzüğün denk geleceği yerde bir cam saplandığını gördüm camı cıkartıncada kesik parmagimin etrafini sardığını sadece küçük bir parça ve kemik parmağı tutuyordu bende parmağı avcumun arasına alip kanamamasi ve yapışması için tutum belli bir süre sonra parmak yapıştı hareket ettirebilmeye başladım boyle parmağımı tam actigimda birtane sinirin kısa geldigini görüyordum… Sonra uyandim