Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmak öpmek

Rüyada baş parmak öpmek

Rüyada baş parmak öpmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmak öpmek gördüyseniz:

  • Randevularınıza daha sadık olmanız gerekiyor.

Rüyada baş parmak öpmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kalp kırıklığı olacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağı kesmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmağın koptuğunu görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, darlığa düşeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş parmakta yüzük görmek başarılı işlere imza atılacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments