Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmağı delik çorap görmek

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, onlara hocalık edeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmağı delik çorap gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına tabir olunur.

Rüyada parmağı delik çorap görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada baş parmağı yırtık çorap görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ucu delik çorap görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada delik siyah çorap görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada çoraplarının delik olduğunu görmek iş sahibi olunacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada çorapları delik görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delik çorap görmek yenileneceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments