Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmağının çıktığını görmek

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına tabir olunur.

Rüyada baş parmağının çıktığını gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, iş sahibi olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının çıktığını görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Rüyada parmağın çıktığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, çok kolay bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek karasızlık yaşayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayak baş parmak görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments