Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmağın koptuğunu görmek

Rüyada baş parmağın koptuğunu görmek

Rüyada baş parmağın koptuğunu görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, maddi varlığının çoğalacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Rüyada baş parmağın koptuğunu gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Rüyada sağ el baş parmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, çevreye karşı itibarın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol baş parmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine inanılır.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada baş parmağını kesmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmak görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmağı görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Rüyada sol baş parmağını kesmek bir düşmanın kötü haberini almaya, tükenmez bir rızık elde edeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments