Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmakta yüzük görmek

Rüyada baş parmakta yüzük görmek

Rüyada baş parmakta yüzük görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, huzurun kaçacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmakta yüzük gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmakta yüzük görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada baş parmakta yara görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ayak baş parmak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağı görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin baş parmağını görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalet eder.

Rüyada baş parmağın koptuğunu görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments