Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını kanatmak

Rüyada parmağını kanatmak

Rüyada parmağını kanatmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağını kanatmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, aşkta veya maddi durumla, ilgili konularda sizi memnun edecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, dertlerden kurtulmaya işarettir.

Rüyada parmağının kanadığını görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, bekârlığına da veda edeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine inanılır.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada parmağını kanatmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işarettir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments