Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının kanadığını görmek

Rüyada parmağının kanadığını görmek

Rüyada parmağının kanadığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, gelişim içine girileceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirerek ne tür tepkiler alacağınızı gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada parmağın kanadığını görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalettir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada parmağını kanatmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kızgınlıkların geçeceğine, çocuklar gibi şen olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmağının kanadığını görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments