Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak baş parmak

Rüyada ayak baş parmak

Rüyada ayak baş parmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalettir.

Rüyada ayak baş parmak gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına alamet eder.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulur.

Rüyada ayak baş parmağı görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek bolluk içinde yaşanacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına işarettir.

Rüyada ayak baş parmak başarılarının hiçe sayılacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmak görmek kimse ile tartışmayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments