Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmağını görmek

Rüyada baş parmağını görmek

Rüyada baş parmağını görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına tabir olunur.

Rüyada baş parmağını gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Rüyada ayak baş parmağı görmek ümitlerinin son bulacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işarettir.

Rüyada baş parmağını kesmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, zorlukların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sol baş parmağını kesmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş parmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmakta yara görmek borçların gittikçe artacağına, duygularının ön plana çıkacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sağ el baş parmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına tabir olunur.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments