Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak baş parmağı görmek

Rüyada ayak baş parmağı görmek

Rüyada ayak baş parmağı görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, başarı elde edeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağı gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ayak baş parmak görmek kimseden korkmayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek kimse ile tartışmayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek dinde olgunlaşacağına, ikinci bir şans vereceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments