Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmak

Rüyada baş parmak

Rüyada baş parmak çok büyük adımlar atacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmak gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Rüyada ayak baş parmağı görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada sağ baş parmak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine inanılır.

Rüyada baş parmağın koptuğunu görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmak öpmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments