Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş akarsu görmek

Rüyada donmuş akarsu görmek

Rüyada donmuş akarsu görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet etmektedir.

Rüyada donmuş akarsu gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada donmuş akarsu görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, Allah’a dua edeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsudan su içmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına rivayet eder.

Rüyada akarsu üzerinde köprü görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet eder.

Rüyada akarsuda yıkanmak o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine işaret eder.

Rüyada akarsuda halı yıkamak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada akarsudan düşmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalet eder.

Rüyada akan akarsu görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük paralar kazanacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments