Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek başarısının düşeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına tabir olunur.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içip kanamamak kafa karışıklığından sıyrılacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardak bardak su içtiğini görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına inanılır.

Rüyada bir bardak su içtiğini görmek iş hayatında zarar edileceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu bardak görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada iç kanama görmek rahatlık içinde yaşayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada iç kanama geçirmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments