Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakta içki görmek

Rüyada bardakta içki görmek

Rüyada bardakta içki görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, dileklerin yerine geleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada bardakta içki gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada bardakta içki görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada içki bardağı kırmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bardaktan içki içmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada içki bardağı görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde içki görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada şişeyle içki içmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments